Награждаване на XVI Национален конкурс „Бог е любов“ Печат
Написано от Administrator   
Четвъртък, 08 Юни 2017 08:12

 

Награждаване на XVI Национален конкурс „Бог е любов“

На 01-02 юни 2017г. се проведе награждаването на XVI Национален конкурс „Бог е любов“ на Министерството на образованието и науката в Троянския манастир „Успение Богородично“.

Залата „Архимандрит хаджи Макарий“ събра представители на църковната и светската власт, за да насърчат и поздравят учениците от цялата страна, творили през изминалата година върху темата за Божията любов. Бяха наградени само 27 деца от цялата страна. Сред отличените са и Силвия Стефанова, ученичка от IX клас в област Приложно изкуство и Лидия Георгиева – XII клас в област Литература.

На тържеството присъстваха Ловчанският митрополит Гавриил, Величкият епископ Сионий, игумен на Троянския манастир, Георги Терзийски - областен управител на Ловеч, Донка Михайлова - кмет на община Троян, Венцислав Христов, зам.-кмет на община Ловеч, Коста Костов - старши експерт в Министерството на образованието и науката, проф. Иван Желев Димитров - председател на Националната комисия на конкурса „Бог е любов“, Росица Георгиева - експерт в РУО - Русе и член на Националната комисия, Еленко Начев - началник на РУО - Ловеч, експерти, учители, родители и деца от цялата страна.

 

Последно променен на Четвъртък, 07 Март 2019 09:52