Начало Новини Предходни новини Успешно приключи участието на децата от СУ- Брегово в реална работна среда по проект „Ученически практики – Фаза 1“

Успешно приключи участието на децата от СУ- Брегово в реална работна среда по проект „Ученически практики – Фаза 1“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 29 Октомври 2018 09:07

Успешно приключи участието на децата от СУ- Брегово в реална работна среда по проект „Ученически практики – Фаза 1“

Успешно приключи участието на децата от СУ- Брегово в реална работна среда по проект „Ученически практики – Фаза 1“. Идеята на проекта е да бъде повишен броят на учениците в професионалните училища и адаптиране на професионалното образование и обучение (ПОО) към нуждите на пазара на труда. Чрез мерките по тази операция ще бъдат постигнати следните резултати, така че сътрудничеството между системите на ПОО и бизнеса в България да стане по-ефективно.

Основната цел е подкрепата за практическо обучение, организация и провеждане на ученическите практики и удостоверяване на резултатите чрез допълнителни практики в реална работна среда. Очакваните резултати от проекта ще помогнат за подобряване на връзките между ПОО и бизнеса, ще допринесе и насърчи образованието в областта на инженерните, техническите и природните науки, ще бъдат подобрени практическите умения на ученици за работа в реална работна среда.

Проект BG05M2OP001-2.006-0001 „Ученически практики – Фаза 1“ е съфинансиран от Европейския социален фонд чрез Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“.

 

Последно променен на Четвъртък, 07 Март 2019 10:08
 

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.