Начало Нашето училище Абитуриенти Изпращане на Випуск 2014

Изпращане на Випуск 2014 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 19 Май 2014 09:59

Изпращане на Випуск 2014

Днес 16 май, в спортната зала на СОУ „Св.Св.Кирил и Методий”-гр. Брегово, под звуците на празнични маршове и бурни аплодисменти, учениците от „випуск 2014” ритуално се разделиха със своите учители.

Точно в 10.00 часа училищният духов оркестър „Иван Бърдаров” обяви началото на събитието. В залата беше внесено знамето на училището, носено от знаменосци-випускници. Те предадоха училищната светиня на продължителите – бъдещи дванадесетокласници.

Зрелостниците бяха поздравени с успешното завършване от директора на гимназията – г-жа Илиана Кръстева, а бившата учителка по математика и физика – г-жа Емилия Гълъбова се обърна към тях с прочувствени думи, припомняйки им времето когато са били заедно в клас.

Всеки един от учениците благодари за усилията, грижите и обичта на своите учители, а малките четвъртокласници им подариха цветя, балони и свитъци с пожелания и напътствия.

Неповторима емоционална атмосфера създадоха духовият оркестър към училището и мажоретният състав, ръководен от г-жа В. Ванчева

На добър час, момичета и момчета от випуск 2014г на СОУ „Св.Св. Кирил и Методий”-гр. Брегово, обл. Видин! 

 

Последно променен на Понеделник, 19 Май 2014 10:30
 

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.