Начало

Добре дошли в сайта на СУ "Св.св.Кирил и Методий" гр.Брегово
УРОК ПО РОДОЛЮБИЕ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 09 Май 2017 08:51

УРОК ПО РОДОЛЮБИЕ

На 24.04.2017г. в СУ "Св.св. Кирил и Методий" в гр.Брегово, по инициатива на клуб „Млади възрожденци“ се проведе „Урок по родолюбие“ – организиран от режисьора Искрен Красимиров на който с интерес присъстваха ученици от училището.

Превъплатен в образа на Ботев в автентична четническа униформа, под музикалния съпровод на училищния духов оркестър „Иван Бърдаров“, режисьорът запозна учениците с важни личности и събития от нашата история. Учениците бяха въведени в славния свят на нашето минало и в героичните дела на герои като Левски и Ботев. Бяха прожектирани филми на г-н Красимиров, посветени на наши велики сънародници.

Учениците отдадоха почит към делата и завета на славните герои оставили ярка следа в миналото на България

 
Твоят час ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 05 Май 2017 05:44

Участие на групите в училището ни работещи по проект "Твоят час"в организиран от РУО Видин информационен ден на тема "Твоят час е моят час за изяви и успех"

 

На 03.05.2017 г. ученици от дванадесетте групи работещи по проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час)“ представиха част от разработеното и усвоеното до тук. На сцена на двора, както и в залите и учебните кабинети на училището домакин в областния град бяха изиграни множество хора, изпяни бяха песни, предствени бяха рисунки и арт изделия изработени в часовете по проекта. Организираното от РУО Видин мероприятие завърши с разнообразие от презентации и беседи на които се размениха идеи и опит.

 

 

 

 

Последно променен на Четвъртък, 08 Юни 2017 09:49
 
Връчване на почетна грамота на професор Иван Гаврилов ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 18 Април 2017 04:46

Връчване на почетна грамота на професор Иван Гаврилов

На 12 април 2017 г. в гр. София на изтъкнатия родолюбец професор Иван Гаврилов бе връчена почетна грамота от името на ръководството, учениците и педагогическата колегия на СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр. Брегово в израз на благодарност за положените от него усилия за поддържане на българската духовност и историческа памет в училището и извършеното от него дарение.

 
Благодарствено писмо ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 02 Май 2017 05:23

Благодарствено писмо

Благодарствено писмо отправено до Директора и педагогическата колегия, за оказано съдействие при подготовката и провеждането на XXXIII Национална олимпиада по Информатика от 21.04 до 24.04.2017 г. в гр. Видин

 
Пролетно почистване в СУ-Брегово ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 18 Април 2017 04:44

Пролетно почистване в СУ - Брегово

 

На СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово бе връчена грамота т страна на кмета на Общината – инж. Милчо Лалов за активно участие и добро представяне в общинския пролетен преглед по хигиенизиране.

 
« НачалоПредишна1112131415СледващаКрай »

Страница 14 от 15

Анкета

Какъв домашен любимец имате?
 

Онлайн потребители

В момента има 20 посетителя в сайта

Мигове в нашето училище

11.jpg

Връзки

Featured Links:
EPALE
Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.