Начало

Добре дошли в сайта на СУ "Св.св.Кирил и Методий" гр.Брегово
VI-та Регионална среща на клубовете „Млади възрожденци“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 08 Юни 2017 07:55

VI-та Регионална среща на клубовете „Млади възрожденци“

На 06.06.2017 г. в гр.Видин се проведе VI-та Регионална среща на клубовете „Млади възрожденци“. Срещата бе открита от г-жа Марийка Василева – Началник на РУО-Видин, а с приветствия към участниците се обърнаха г-н Георги Иванчев – председател на Видинския комитет „Васил Левски“ и Негово Преосвещенство Белоградчишки епископ Поликарп. Учениците от СУ „Св.св. Кирил и Метоий“ гр.Брегово се включиха активно в програмата на мероприятието. Микаела Георгиева от V клас изпълни стихотворението „Левски – Апостол на свободата“, а Деница Църова от IVклас рецитира стихотворението „Рождение лъвско“. Също така бе представено и есето „Левски – Дякона“ от Нина Кирилова от VII клас. Преди закриването на срещата бяха връчени награди на клубовете „Млади възрожденци“.

След края на срещата ученици от всички клубове поднесоха цветя на паметника на Апостола в гр.Видин.

 
БУКВОЛАНДИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 08 Юни 2017 07:43

БУКВОЛАНДИЯ

На 05 юни 2017 г. в столовата на СУ-Брегово се състоя тържество по повод приключването на учебната 2016/2017 година за учениците на от I до IV. Учениците пяха и искрено се забавляваха с пиеса „Букволандия“, изпълнена от ученици от начален етап. Тържеството приключи с раздаване на удостоверенията за завършен I и IV клас и връчване на грамоти.

 
Участие на ученици от нашето училище на фестивал в Монтана ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 15 Май 2017 09:17

Участие на ученици от нашето училище на фестивал в Монтана

На 13.05.2017 г. в град Монтана се проведе IV Фестивал на руската песен "Пусть всегда будет солнце". В мероприятието взеха участие ученици от цялата страна, както и от нашето училище. В съревнованието, сред участващите духови оркестри, УДО "Иван Бърдаров" спечели ПЪРВО МЯСТО. Наградата бе заслужена след изпълнението на Химна на Руската федерация, руски маршове, песента "Катюша". Извън сценария за радост на публиката, оркестъра изпълни няколко народни мелодии, довели до изиграването на кръшни хора.

Участие взеха и ученичките Каролина Пламенова от 7 клас и Нина Пламенова от 10 клас, които изпяха песента "Милион альiх роз" на Алла Погачова. С изпълнението си те трогнаха публиката и заслужено спечелиха ВТОРО МЯСТО при категория дуети.

 

 
Посещение на забележителности в гр. Видин ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 06 Юни 2017 07:07

 

Посещение на забележителности в гр. Видин

На 29.05.2017 г. групите по проект „Твоят час“ към СУ-Брегово - „Пиша по-добре“ II-III клас и „Пиша по-добре“ IV клас посетиха забележителности в гр. Видин. Първо учениците разгледаха Регионалния исторически музей „Конака“ където се запознаха с интересни исторически факти и предмети от бита на предците си. Последва посещение на крепостта „Баба Вида“. Там разгледаха различните пресъздадени възстановки и научиха интересни подробности за крепостта и нейните обитатели през вековете.

 

Последно променен на Четвъртък, 08 Юни 2017 07:46
 
ПАТРОНЕН ПРАЗНИК ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 10 Май 2017 06:39

ПАТРОНЕН ПРАЗНИК

Училищното ръководство и колектив най-учтиво Ви канят да присъствате на патронния празник на училището - денят на Св. св. Кирил и Методий. Мероприятието ще се състои на 11. V .2017г от 09.00 часа.

 

Заповядайте!

 

Посетете и училищният базар. Ще останете впечатлени! :)

 
« НачалоПредишна11121314СледващаКрай »

Страница 11 от 14

Анкета

Какъв домашен любимец имате?
 

Онлайн потребители

В момента има 12 посетителя в сайта

Мигове в нашето училище

9.jpg

Връзки

Featured Links:
EPALE
Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.