Начало

Добре дошли в сайта на СУ "Св.св.Кирил и Методий" гр.Брегово
Проведен урок от кампанията „Учител – будител в дигиталната ера“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 21 Ноември 2018 07:58

Проведен урок от кампанията „Учител – будител в дигиталната ера“

На 16.11.2018 г. в СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово се проведе урок от кампанията „Учител – будител в дигиталната ера“. Учениците от II клас взеха активно участие при провеждането на урока. Занятието бе на тема „Да рекламираме родния край“. Второкласниците с желание и интерес изпълниха поставените задачи, като търсеха в интернет книги, снимки, природни и исторически забележителности свързани с родния край.. Те работиха в екипи, като всеки екип трябваше да събира определена информация, необходима за създаването на реклама на родния край с цел привличане на туристи.

 

 
Среща с Елена Павлова ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 19 Ноември 2018 10:45

Среща с Елена Павлова

На 14.11.2018 г. ученици от 5 и 6 клас се срещнаха с Елена Павлова, авторка на редица романи. На провелата се среща в Регионална библиотека "Михалаки Георгиев" - Видин, учениците се запознаха с част от детските истории от творбата и "Камен и пиратите от 5 Г" .

 
Среща с представители на Google Digital Garage ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 08 Ноември 2018 09:49

Среща с представители на Google Digital Garage

Среща с представители на Google Digital Garage се проведе на 07.11.2018 г. в училището ни. В рамките на около час, ученици от 8 и 11 клас имаха възможност да се запознаят с възможностите и предимствата при използване на дигиталния гараж на Гугъл. Получени бяха и множество отговори на поставени въпроси свързани с боравенето с инструментите на световната търсачка.

 

 
Отбелязване Деня на народните будители ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 16 Ноември 2018 05:44

Отбелязване Деня на народните будители

На 1 ноември, в Деня на народните будители, учениците и учителите от СУ Брегово участваха в празнично шествие до гроба на Йон Чолака,основател на училището.Водени от Училищния духов оркестър "Иван Бърдаров" децата и техните учители стигнаха до църквата "Успение Богородично",където е погребан даскал Йон Чолака.Пред неговата паметна плоча слово произнесоха директорът на училището Илияна Кръстев,отец Петър,Цветомир Веков -учител по история.Ораторите припомниха значението на празника,отбелязването му през годините,както и силата на знанието и ролята му в живота на човек.Стихове рецитираха Ивайло и Радослав Иванови от 10 клас.

 
Поздравителна картичка и подарък за училищната библиотека ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 06 Ноември 2018 08:11

Поздравителна картичка и подарък за училищната библиотека

Поздравителна картичка и подарък получи училището ни от екипа на националния инспекторат по образование към МОН. Официален правописен речник на българския език вече е на разположение в училищната библиотека.

Последно променен на Вторник, 06 Ноември 2018 08:23
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 2 от 15

Анкета

Какъв домашен любимец имате?
 

Онлайн потребители

В момента има 10 посетителя в сайта

Мигове в нашето училище

11.jpg

Връзки

Featured Links:
EPALE
Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.