Начало

Добре дошли в сайта на СУ "Св.св.Кирил и Методий" гр.Брегово
Седмица на четенето в нашето училище ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 23 Октомври 2018 14:29

Седмица на четенето в нашето училище

На 23.10.2018г. в класната стая на II клас стартира Националната седмица на четенето. В мероприятието взеха участие Аня Ангелова – председател на ОбС град Брегово и Анжела Ангелова - родители на ученици от класа. Те четоха любими детски приказки, а след това второкласниците трябваше да разпознаят откази от любими приказки. Всички ученици взеха участие с голям интерес и много се забавляваха.

Г-жа Даниела Петрова - класен ръководител на II клас - изрази своята благодарност на родители, взели участие в събитието.

 
Посещение на пътуващо читалище "Бащино огнище" ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 23 Октомври 2018 09:02

Посещение на пътуващо читалище "Бащино огнище"

На 17.10.2018 г. СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово бе посетено от пътуващото читалище „Бащино огнище“. Всички ученици с интерес разгледаха изложените експозиции, а създателят на читалището Ивайло Шопски ги въведе в атмосферата на възрожденския дух. Особен интерес проявиха малчуганите от II клас, които бяха впечатлени от автентичните облекла и предмети от бита на нашите предци.

 
Участие в международен фестивал на УДО "Иван Бърдаров" ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 02 Октомври 2018 08:32

Участие в международен фестивал на УДО "Иван Бърдаров"

На 29.09.2018 г. в гр. Дунавци се проведе Международен фолклорен фестивал "Дунавци пее и танцува", където участие взе и УДО "Иван Бърдаров" гр. Брегово. Откриването на мероприятието бе под звуците на химна на републиката изпълнен тържествено от нашите музиканти. В репертоара на оркестъра бяха включени хора, маршове и песни. За отлично представяне музикантите бяха отличени от организаторите с грамота и плакет.

Представяме Ви едно от изпълненията: https://www.youtube.com/watch?v=shujSgAo3AQ

 
Открихме учебната година на Детско полицейско управление ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 23 Октомври 2018 08:52

Открихме учебната година на Детско полицейско управление

 

На 01.10.2018г. в СУ „Св.св. Кирил и Методий“ – гр. Брегово беше открита новата 2018/2019 учебна година на Детско полицейско управление (ДПУ) с ръководител г-жа Ирена Стефанова. Гости на събитието бяха инспекторите от Детска педагогическа стая при РУП-МВР гр. Видин, Албена Станиславова и Десислава Таскова, г-жа Лора Сурчелова- МКБПППМН, г-н Фидел Петров- Директор на Дирекция образование към Община Брегово. Обучението на учениците от ДПУ се провежда по програма на МВР в партньорство с Министерството на образованието и науката, Министерството на здравеопазването, Министерството на правосъдието, Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“и Българска православна църква.

 

 
ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА 2018/2019 УЧЕБНА ГОДИНА ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 18 Септември 2018 09:24

ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА 2018/2019 УЧЕБНА ГОДИНА

На 17.09.2018 пред главния вход на училището се състоя тържественото откриване на новата 2018/2019 учебна година. Наред с множеството ученици и техните близки, редица граждани и гости уважиха мероприятието, което започна с тържествен водосвет, отслужен от отец Емил. Специално място в програмата, наситена с множество изпълнения на песни, бе отделено на предстоящите първокласници, които изпълниха старателно подготвени песнички и стихчета. В замяна, малчуганите получиха специални подаръци връчени лично от Народния представител от 5 МИР - г-н Топчиев и от Кмета на община Брегово - инж. Милчо Лалов. Приветсвия от името на Общински съвет Брегово прочете и г-жа Ангелова.

Последно променен на Вторник, 18 Септември 2018 10:27
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 2 от 14

Анкета

Какъв домашен любимец имате?
 

Онлайн потребители

В момента има 14 посетителя в сайта

Мигове в нашето училище

11.jpg

Връзки

Featured Links:
EPALE
Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.