Начало

Добре дошли в сайта на СУ "Св.св.Кирил и Методий" гр.Брегово
Отбелязване Деня на християнското семейство ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 23 Ноември 2018 11:51

Отбелязване Деня на християнското семейство

Денят на християнското семейство, 21.11. бе отбелязан в училището ни. Тържеството бе уважено от Началника на РУО - Видин, представители на Община Брегово, ОбС - Брегово, Видинска епархия, множество родители и ученици. След любезните слова на гостите се пристъпи към тържествено откриване на специално подготвена изложба на картини, чиито автор е десетокласника Даниел Милотинов. Неговите черно-бели графики в стил меха-манга ще красят фоайето на първия етаж на училището в следващите седмици. С пожелания за добри творчески успехи, Даниел получи нов статив, както и материали за последваща замислена от него реализация на книжка с комикси. Празнникът продължи и в училищната столова, където ученици пяха, свириха и играха различни сценки. Раздаден бе и курбан за здраве.

Отразяване на събитието и от наши приятели - http://www.bta.bg/bg/c/BO/id/1909683

Последно променен на Четвъртък, 10 Януари 2019 07:50
 
Гостуване в "Иде нашенската музика" по БНТ 1 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 22 Ноември 2018 08:31

Гостуване в "Иде нашенската музика" по БНТ 1

На 17.11.2018 година по БНТ 1 се излъчи предаването "Иде нашенската музика". В него участие взеха нашите музиканти от УДО "Иван Бърдаров", които изпълниха четири хора в рамките на около половин час.

Участието ни може да видите на https://www.youtube.com/watch?v=WgACQYzkb5Y и https://www.youtube.com/watch?v=6ku0U_rgLVA

Цялото предаване може да проследите на адрес: https://www.youtube.com/watch?v=h3yZ_-t1E8Y

Последно променен на Петък, 23 Ноември 2018 12:41
 
Среща с Елена Павлова ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 19 Ноември 2018 10:45

Среща с Елена Павлова

На 14.11.2018 г. ученици от 5 и 6 клас се срещнаха с Елена Павлова, авторка на редица романи. На провелата се среща в Регионална библиотека "Михалаки Георгиев" - Видин, учениците се запознаха с част от детските истории от творбата и "Камен и пиратите от 5 Г" .

 
Проведен урок от кампанията „Учител – будител в дигиталната ера“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 21 Ноември 2018 07:58

Проведен урок от кампанията „Учител – будител в дигиталната ера“

На 16.11.2018 г. в СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово се проведе урок от кампанията „Учител – будител в дигиталната ера“. Учениците от II клас взеха активно участие при провеждането на урока. Занятието бе на тема „Да рекламираме родния край“. Второкласниците с желание и интерес изпълниха поставените задачи, като търсеха в интернет книги, снимки, природни и исторически забележителности свързани с родния край.. Те работиха в екипи, като всеки екип трябваше да събира определена информация, необходима за създаването на реклама на родния край с цел привличане на туристи.

 

 
Отбелязване Деня на народните будители ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 16 Ноември 2018 05:44

Отбелязване Деня на народните будители

На 1 ноември, в Деня на народните будители, учениците и учителите от СУ Брегово участваха в празнично шествие до гроба на Йон Чолака,основател на училището.Водени от Училищния духов оркестър "Иван Бърдаров" децата и техните учители стигнаха до църквата "Успение Богородично",където е погребан даскал Йон Чолака.Пред неговата паметна плоча слово произнесоха директорът на училището Илияна Кръстев,отец Петър,Цветомир Веков -учител по история.Ораторите припомниха значението на празника,отбелязването му през годините,както и силата на знанието и ролята му в живота на човек.Стихове рецитираха Ивайло и Радослав Иванови от 10 клас.

 
« НачалоПредишна123СледващаКрай »

Страница 2 от 3

Анкета

Какъв домашен любимец имате?
 

Онлайн потребители

В момента има 19 посетителя в сайта

Мигове в нашето училище

11.jpg

Връзки

Featured Links:
EPALE
Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.