Начало

Добре дошли в сайта на СУ "Св.св.Кирил и Методий" гр.Брегово
БУКВОЛАНДИЯ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 08 Юни 2017 07:43

БУКВОЛАНДИЯ

На 05 юни 2017 г. в столовата на СУ-Брегово се състоя тържество по повод приключването на учебната 2016/2017 година за учениците на от I до IV. Учениците пяха и искрено се забавляваха с пиеса „Букволандия“, изпълнена от ученици от начален етап. Тържеството приключи с раздаване на удостоверенията за завършен I и IV клас и връчване на грамоти.

 
Посещение на забележителности в гр. Видин ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 06 Юни 2017 07:07

 

Посещение на забележителности в гр. Видин

На 29.05.2017 г. групите по проект „Твоят час“ към СУ-Брегово - „Пиша по-добре“ II-III клас и „Пиша по-добре“ IV клас посетиха забележителности в гр. Видин. Първо учениците разгледаха Регионалния исторически музей „Конака“ където се запознаха с интересни исторически факти и предмети от бита на предците си. Последва посещение на крепостта „Баба Вида“. Там разгледаха различните пресъздадени възстановки и научиха интересни подробности за крепостта и нейните обитатели през вековете.

 

Последно променен на Четвъртък, 08 Юни 2017 07:46
 
ПАТРОНЕН ПРАЗНИК ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 10 Май 2017 06:39

ПАТРОНЕН ПРАЗНИК

Училищното ръководство и колектив най-учтиво Ви канят да присъствате на патронния празник на училището - денят на Св. св. Кирил и Методий. Мероприятието ще се състои на 11. V .2017г от 09.00 часа.

 

Заповядайте!

 

Посетете и училищният базар. Ще останете впечатлени! :)

 
Участие на ученици от нашето училище на фестивал в Монтана ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 15 Май 2017 09:17

Участие на ученици от нашето училище на фестивал в Монтана

На 13.05.2017 г. в град Монтана се проведе IV Фестивал на руската песен "Пусть всегда будет солнце". В мероприятието взеха участие ученици от цялата страна, както и от нашето училище. В съревнованието, сред участващите духови оркестри, УДО "Иван Бърдаров" спечели ПЪРВО МЯСТО. Наградата бе заслужена след изпълнението на Химна на Руската федерация, руски маршове, песента "Катюша". Извън сценария за радост на публиката, оркестъра изпълни няколко народни мелодии, довели до изиграването на кръшни хора.

Участие взеха и ученичките Каролина Пламенова от 7 клас и Нина Пламенова от 10 клас, които изпяха песента "Милион альiх роз" на Алла Погачова. С изпълнението си те трогнаха публиката и заслужено спечелиха ВТОРО МЯСТО при категория дуети.

 

 
X Национален преглед на ученическите духови оркестри ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 10 Май 2017 06:05

X Национален преглед на ученическите духови оркестри

На 05 и 06 май 2017 г. в град Вършец се проведе X Национален преглед на ученическите духови оркестри. Участие взеха десет оркестъра от цялата страна. На мероприятието блестящо се представи и УДО "Иван Бърдаров" при училище СУ "Св. Св. Кирил и Методий" гр. Брегово. Музикантите ни изпълниха няколко марша, хора песни и валсът "Тъжна луна".

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 9 от 12

Анкета

Какъв домашен любимец имате?
 

Онлайн потребители

В момента има 22 посетителя в сайта

Мигове в нашето училище

11.jpg

Връзки

Featured Links:
EPALE
Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.