Начало

Добре дошли в сайта на СУ "Св.св.Кирил и Методий" гр.Брегово
Празнично шествие по повод 140 годишнината от освобождението на България ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 06 Март 2018 08:32

Празнично шествие по повод 140 годишнината от освобождението на България

По повод 140 годишнината от освобождението на България на 02.03.2018 г. се проведе празнично шествие на учениците и предагогическата колегия на СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово. Шествието тръгна от площад „Централен“ до паметната плоча на Васил Левски пред църквата „Успение Богородично“ в гр.Брегово. Участие в него взеха ученическият духов оркестър „Иван Бърдаров“, клуб „Млади възрожденци“, ученици , учители и граждани на града.

 
Честита Баба Марта! ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 29 Февруари 2012 16:18

Последно променен на Четвъртък, 01 Март 2018 12:53
 
Награда за учениците от клуб „Млади Възрожденци“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 26 Февруари 2018 09:19

Награда за учениците от клуб „Млади Възрожденци“

В деня на отбелязването на 145 годишнината от гибелта на Васил Левски, учениците от клуб „Млади Възрожденци“ към СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово бяха наградени от народния представител от гр. Брегово от парламентарната група „БСП за България“ – г-н Цветан Топчиев. Учениците получиха тематичен календар, посветен на 170- тата годишнина от рождението на Христо Ботев, описващ делата на пoета-революционер. Накрая младите възрожденци се почерпиха с лимитирана серия шоколадови бонбони, произведена за Народното събрание.

 
Почитане паметта на Васил Левски ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 26 Февруари 2018 09:33

Почитане паметта на Васил Левски

На 19.02.2018 г. учениците от клуб „Млади възрожденци“ към СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово, почетоха паметта на Васил Левски. Заедно с директора на училището г-жа Илияна Кръстева, г-жа Аня Ангелова – председател на ОбС-Брегово и г-н Фидел Петров – представител на община Брегово, те поднесоха цветя и венец пред паметната плоча на Апостола, която се намира до входа на храма „Успение Богородично“. Г-н Цветомир Веков- учител по история и цивилизация произнесе прочувствена реч, възхваляваща делата и идеалите на Левски.

След това учениците от клуба поднесоха цветя и изнесоха рецитал пред барелефа на Дякона в тематичния училищен коридор, посветен на живота и делата на Апостола.

 

 
Отбелязване Деня на розовата фланелка ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 26 Февруари 2018 09:10

Отбелязване Деня на розовата фланелка

На 16.02.2018 г. в СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово бе отбелязан Деня на розовата фланелка. Училищния психолог съвместно с представители на МКБПППМН към община Брегово изнесоха лекция на тема „Стоп на тормоза“. След това учениците изработиха тематично табло „Училище без страх“ на което бяха поместени правила срещу училищния тормоз.

 

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 8 от 15

Анкета

Какъв домашен любимец имате?
 

Онлайн потребители

В момента има 16 посетителя в сайта

Мигове в нашето училище

9.jpg

Връзки

Featured Links:
EPALE
Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.