Начало

Добре дошли в сайта на СУ "Св.св.Кирил и Методий" гр.Брегово
Коледно тържество ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 05 Януари 2018 08:11

Коледно тържество

В последния учебен ден за 2017 година в СУ „Св.св. Кирил и Методий“гр.Брегово се проведе Коледно тържество на най-малките ученици от първи клас. Програмата водиха част от членовете на клуб „Млади възрожденци“. Първолаците представиха пиесата „ Коледно вълшебство“ ,пяха и рецитираха Коледни и Новогодишни стихотворения и песни. На края, като награда за тяхната всеотдайност и старание Дядо Коледа зарадва първокласниците с бленуваните от тях подаръци.

 

 
Посещение в Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с физически увреждания в с. Балей ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 04 Януари 2018 09:29

Посещение в  Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с физически увреждания в с. Балей

На 21.12.2017 г. по инициатива на учениците от клуб „Млади възрожденци“ към СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово, по повод предстоящите Коледни и Новогодишни празници бе посетен Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с физически увреждания в с. Балей, обш. Брегово. Там те изнесоха Коледно тържество, заедно с ученици от първи клас с класен ръководител г-жа Даниела Петрова. Първокласниците представиха пиесата „Коледно вълшебство“, изиграха танц на снежинките и рецитираха и пяха Коледни песни и стихове. Всички искрено се забавляваха и радваха от сърце.

 
ПЪРВИ НОЕМВРИ - ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 06 Ноември 2017 08:29

ПЪРВИ НОЕМВРИ - ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ

По случай 1-ви ноември – Деня на народните будители, членовете от клуб „Млади възрожденци към СУ „Св. св. Кирил и Методий“ гр. Брегово в два учебни часа проведоха открит урок с малките ученици от I-ви и II-ри клас. Прожектирана бе презентация и младите възрожденци запознаха малчуганите с делата на някой от най-видните Народни будители.

Последно променен на Понеделник, 06 Ноември 2017 08:34
 
Отличия от Общобългарския комитет „Васил Левски“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 06 Ноември 2017 08:36

Отличия от Общобългарския комитет „Васил Левски“

Учениците от клуб „Млади възрожденци“ към СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово бяха отличени с награди и почетни грамоти от Общобългарския комитет „Васил Левски“ за тяхното дейно участие в Националния конкурс, посветен на 180-та годишнина от рождението на Васил Левски.

Изминалата 2016/2017 учебна година, беше запомняща се и успешна за клуба . Дейностите и инициативите бяха фокусирани върху юбилейната 180-та годишнина от рождението на Апостола. Учениците припомняха за делата му във всяко мероприятие в което вземаха участие, а също така и дадоха почетен караул пред паметника на Левски в гр. София.

 
VII-та Регионална среща на клубовете „Млади възрожденци” ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 25 Октомври 2017 11:15

VII-та Регионална среща на клубовете „Млади възрожденци”

На 23.10.2017 г. в гр. Видин се проведе VII-та Регионална среща на клубовете „Млади възрожденци”. Учениците от СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово взеха участие в програмата на събитието, като представиха пиесата „Аз съм Левски“.

Почетни гости на мероприятието бяха вицепрезиденът на Република България Илияна Йотова, кметът на Видин Огнян Ценков, Врачанският митрополит Григорий, председателят на Общобългарския комитет „Васил Левски” Васил Василев, началникът на РУО Веселка Асенова.

 

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 8 от 14

Анкета

Какъв домашен любимец имате?
 

Онлайн потребители

В момента има 14 посетителя в сайта

Мигове в нашето училище

11.jpg

Връзки

Featured Links:
EPALE
Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.