Начало

Добре дошли в сайта на СУ "Св.св.Кирил и Методий" гр.Брегово
Спечелено I-во място на Областния кръг за област Видин на Националния конкурс за рисунка „С очите си видях бедата“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 18 Април 2018 07:41

 

Спечелено I-во място на Областния кръг за област Видин на Националния конкурс за рисунка „С очите си видях бедата“

На 13.04.2018 г. в гр. Видин, ученичката Микаела Бисерова Георгиева от VI клас на СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово получи награда за I-во място на Областния кръг за област Видин на Националния конкурс за рисунка „С очите си видях бедата“, организиран от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ на МВР. Награждаването съвпадна с тържество по случай 140 годишнината от създаването на първото организирано звено за гасене на пожари в гр.Видин, на което присъстваха главен комисар Николай Николов – директор на ГД ПБЗН, областният управител на област Видин, депутати, кметове на населени места от областта и гости от Румъния и Сърбия.

 

Последно променен на Сряда, 18 Април 2018 07:49
 
Дейности по проект "Твоят час" ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 18 Април 2018 07:35

Дейности по проект "Твоят час"

На 11.04.2018 г. учениците групите „Чета и пиша по-добре“ и „Математиката е лесна“ по проект „Твоят час“ от СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр. Брегово посетиха историческия музей „Конака“ в гр. Видин. Разгледаха интересни експонати и научиха любопитни факти, свързани с историята и бита на предците ни. След посещението учениците се отдадоха на веселие и игри и всички дружно се забавляваха.

 

 
Образователната инициатива на JA България „Световна седмица на парите“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 20 Март 2018 08:14

Образователната инициатива на JA България „Световна седмица на парите“

 

Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Брегово, обл. Видин се включи в образователната инициатива на JA България „Световна седмица на парите“, която се провежда от 12 до 18 март. Темата на инициативата е „Въпросите за парите са важни.“

Учениците от 9, 10 и 11 клас,  проведоха открит урок с лектор представител на бизнеса г-н Георги Лазаров и г-жа Илияна Панова преподавател по професионално обучение.

Проведе се лекция-беседа за започването на бизнес, необходимостта от пари, пазарите, размяната и основните стопански субекти.

Въпросите за парите са важни, защото децата и младежите трябва да получат знания и да изградят умения, за да могат да вземат интелигентни финансови решения.

В същата инициатива се включиха и децата от 4 клас с класен ръководител Ветония Цветкова. На по-достъпен език, г-жа Панова разговаря с децата за парите и техните функции в ежедневието.

Последно променен на Вторник, 20 Март 2018 08:25
 
Проведен открит урок, описващ живота и делото на полковник Стефан Илиев ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 18 Април 2018 07:28

Проведен открит урок, описващ живота и делото на полковник Стефан Илиев

На 30.03.2018 г. ученици от клуб „Млади възрожденци“ към СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово присъстваха на открит урок, описващ живота и делото на полковник Стефан Илиев – командир на 15-ти пехотен Ломски полк. Учителят по история и цивилизация – г- н Цветомир Веков запозна учениците със славния и изпълнен с героични сражения живот на Полковника. Всички изгледаха с интерес презентацията и станаха съпричастни с делата и подвизите на великия български герой.

 
Тържество на учениците от I-ви клас ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 09 Март 2018 18:18

 

Тържество на учениците от I-ви клас

По повод 8-ми март, учениците от I-ви клас на СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово представиха пред родителите едно пълно с изненади тържество. Децата изиграха кратка пиеса с много старание и вдъхновение, рецитираха стихове с които изразиха голямата си обич към мама и танцуваха. Всички почувстваха също и пролетното настроение, което води след себе си времето за игри и забавления.

 

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 7 от 15

Анкета

Какъв домашен любимец имате?
 

Онлайн потребители

В момента има 14 посетителя в сайта

Мигове в нашето училище

9.jpg

Връзки

Featured Links:
EPALE
Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.