Начало

Добре дошли в сайта на СУ "Св.св.Кирил и Методий" гр.Брегово
Почитане паметта на Васил Левски ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 26 Февруари 2018 09:33

Почитане паметта на Васил Левски

На 19.02.2018 г. учениците от клуб „Млади възрожденци“ към СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово, почетоха паметта на Васил Левски. Заедно с директора на училището г-жа Илияна Кръстева, г-жа Аня Ангелова – председател на ОбС-Брегово и г-н Фидел Петров – представител на община Брегово, те поднесоха цветя и венец пред паметната плоча на Апостола, която се намира до входа на храма „Успение Богородично“. Г-н Цветомир Веков- учител по история и цивилизация произнесе прочувствена реч, възхваляваща делата и идеалите на Левски.

След това учениците от клуба поднесоха цветя и изнесоха рецитал пред барелефа на Дякона в тематичния училищен коридор, посветен на живота и делата на Апостола.

 

 
Награда за учениците от клуб „Млади Възрожденци“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 26 Февруари 2018 09:19

Награда за учениците от клуб „Млади Възрожденци“

В деня на отбелязването на 145 годишнината от гибелта на Васил Левски, учениците от клуб „Млади Възрожденци“ към СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово бяха наградени от народния представител от гр. Брегово от парламентарната група „БСП за България“ – г-н Цветан Топчиев. Учениците получиха тематичен календар, посветен на 170- тата годишнина от рождението на Христо Ботев, описващ делата на пoета-революционер. Накрая младите възрожденци се почерпиха с лимитирана серия шоколадови бонбони, произведена за Народното събрание.

 
Права и отговорности на детето ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 26 Февруари 2018 08:59

Права и отговорности на детето

На 13.02.2018 г. учениците от I и II клас бяха посетени от МКБПППМН към Община Брегово. На учениците бе представена презентация на тема „Права и отговорности на детето“. След това всеки ученик получи брошура и по едно розово сърце, на което да напише името на някой, когото обича, което да залепи на клоните на символично Дърво на добротата за своя клас.

 

 
Отбелязване Деня на розовата фланелка ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 26 Февруари 2018 09:10

Отбелязване Деня на розовата фланелка

На 16.02.2018 г. в СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово бе отбелязан Деня на розовата фланелка. Училищния психолог съвместно с представители на МКБПППМН към община Брегово изнесоха лекция на тема „Стоп на тормоза“. След това учениците изработиха тематично табло „Училище без страх“ на което бяха поместени правила срещу училищния тормоз.

 

 
Плакат за правилата за добро поведение ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 31 Януари 2018 10:27

Изработен плакат за правилата за добро поведение

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 5 от 12

Анкета

Какъв домашен любимец имате?
 

Онлайн потребители

В момента има 7 посетителя в сайта

Мигове в нашето училище

9.jpg

Връзки

Featured Links:
EPALE
Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.