Начало

Добре дошли в сайта на СУ "Св.св.Кирил и Методий" гр.Брегово
Отбелязване деня на Земята ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 24 Април 2018 08:35

Отбелязване деня на Земята

 
Успешно представяне в Русе ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 18 Април 2018 08:37

Успешно представяне в Русе

На 13-15 април 2018година в гр.Русе се проведе Националния кръг на Олимпиадата по гражданско образовение. От 20 представени проекта във втора възрастова група нашият поект „ Хранителните добавки – информиран избор“ – представен от Деница Стефанова Стефанова от VI клас , бе класиран на шесто място.

 
Дейности по проект "Твоят час" ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 18 Април 2018 07:35

Дейности по проект "Твоят час"

На 11.04.2018 г. учениците групите „Чета и пиша по-добре“ и „Математиката е лесна“ по проект „Твоят час“ от СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр. Брегово посетиха историческия музей „Конака“ в гр. Видин. Разгледаха интересни експонати и научиха любопитни факти, свързани с историята и бита на предците ни. След посещението учениците се отдадоха на веселие и игри и всички дружно се забавляваха.

 

 
Спечелено I-во място на Областния кръг за област Видин на Националния конкурс за рисунка „С очите си видях бедата“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 18 Април 2018 07:41

 

Спечелено I-во място на Областния кръг за област Видин на Националния конкурс за рисунка „С очите си видях бедата“

На 13.04.2018 г. в гр. Видин, ученичката Микаела Бисерова Георгиева от VI клас на СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово получи награда за I-во място на Областния кръг за област Видин на Националния конкурс за рисунка „С очите си видях бедата“, организиран от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ на МВР. Награждаването съвпадна с тържество по случай 140 годишнината от създаването на първото организирано звено за гасене на пожари в гр.Видин, на което присъстваха главен комисар Николай Николов – директор на ГД ПБЗН, областният управител на област Видин, депутати, кметове на населени места от областта и гости от Румъния и Сърбия.

 

Последно променен на Сряда, 18 Април 2018 07:49
 
Проведен открит урок, описващ живота и делото на полковник Стефан Илиев ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 18 Април 2018 07:28

Проведен открит урок, описващ живота и делото на полковник Стефан Илиев

На 30.03.2018 г. ученици от клуб „Млади възрожденци“ към СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово присъстваха на открит урок, описващ живота и делото на полковник Стефан Илиев – командир на 15-ти пехотен Ломски полк. Учителят по история и цивилизация – г- н Цветомир Веков запозна учениците със славния и изпълнен с героични сражения живот на Полковника. Всички изгледаха с интерес презентацията и станаха съпричастни с делата и подвизите на великия български герой.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 5 от 14

Анкета

Какъв домашен любимец имате?
 

Онлайн потребители

В момента има 6 посетителя в сайта

Мигове в нашето училище

11.jpg

Връзки

Featured Links:
EPALE
Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.