Начало

Добре дошли в сайта на СУ "Св.св.Кирил и Методий" гр.Брегово
Наградени наши ученици на национален конкурс ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 13 Юни 2019 07:55

Наградени наши ученици на национален конкурс

На 04 и 05 юни 2019г. в гр. Русе се проведе награждаването на участниците в XVIII Национлаен конкурс "Бог е любов". Мероприятието събра представители на църковната и светска власт за да насърчат и поздравят ученици от цялата страна, творили през изминалата година върху темата за божията любов. Сред отличените бяха и нашите ученици - Силвия Стефанова от 11 клас, на която бе присъдена голямата награда в област "Приложно изкуство" за произведението "Ноевият ковчег". С поощрителна награда в област "Рисунка" бе награден и Даниел Милотинов от 10 клас за проиведението "Св. Георги".

Последно променен на Четвъртък, 13 Юни 2019 08:08
 
IX Регионална среща на клубовете „Млади възрожденци“ от област Видин ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 13 Юни 2019 07:49

IX Регионална среща на клубовете „Млади възрожденци“ от област Видин

 

На 07.06.2019 г., учениците от клуб „Млади възрожденци“ към СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово присъстваха на IX Регионална среща на клубовете от област Видин, която се проведе в ОУ „Любен Каравелов“ гр. Видин. Там те представиха отчет и презентация, които описват дейността на клуба през последните 5 години. На срещата присъстваха г-н Васил Василев – председател на Общобългарски комитет „Васил Левски“, г-жа Силвия Калпакова – координатор на Комитета, г-н Георги Иванчев председател на Видинския комитет „Васил Левски“, г-жа Наталия Крумова – представител на РУО-Видин, г-н Лъчезар Попиванов – заместник областен управител на област Видин, както и други гости.

 
Участие в турлашки събор 2019 ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 12 Юни 2019 09:22

Участие в турлашки събор 2019

На 08.06.2019 г. в село Чупрене се проведе турлашки фолклорен събор на който участие взеха ученици от нашето училище. УДО изпълни няколко хора и събра публиката в дълго хоро. Ученичката Никол Роксана от пети клас изпълни няколко народни песни и вдъхнови присъстващите със своите блестящи изпълнения. За своите изпълнения учениците получиха грамота и плакет за отлично представяне.

Проследете видеaтa на адреси:

https://www.youtube.com/watch?v=zhGrD-3EaQI

https://www.youtube.com/watch?v=l10vxPJP9HU

 

 

 
Тържество за приключване на учебната година на учениците от начален етап ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 13 Юни 2019 07:36

Тържество за приключване на учебната година на учениците от начален етап

 

На 05.06.2019 г. се проведе училищно тържество с което бе отбелязано приключването на учебната година на учениците от начален етап. Малчуганите изпратиха учебната 2018/2019 година с много песни и танци, изпълнена бе и драматизация на приказка. На края всички получиха удостоверения за успешно завършен клас и посрещнаха с радост началото на лятната ваканция.

 
Участие на наши ученици в телевизионно предаване ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 29 Май 2019 09:13

Участие на наши ученици в телевизионно предаване

На 18.05.2019г. в предаването "От бългаско по-българско", свързано с  отбелязване Деня на славянската писменост, участие взеха и ученици от нашето училище. УДО "Иван Бърдаров"  откри програмата с химна "Св. Св. Кирил и Методий". Мирослав Серафимов от V клас издекламира три стихотворения свързани с празника. Оркестъра освен няколко марша изсвири и доста хора. Никол Роксана от 5 клас изпълни няколко народни песни със съпровод от оркестъра на предаването. Изявата може да проследите на: https://www.youtube.com/watch?v=WN0AMb3-1QU

 
« НачалоПредишна12345678СледващаКрай »

Страница 5 от 8

Анкета

Какъв домашен любимец имате?
 

Онлайн потребители

В момента има 8 посетителя в сайта

Мигове в нашето училище

11.jpg

Връзки

Featured Links:
EPALE
Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.