Начало

Добре дошли в сайта на СУ "Св.св.Кирил и Методий" гр.Брегово
Открихме учебната година на Детско полицейско управление ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 23 Октомври 2018 08:52

Открихме учебната година на Детско полицейско управление

 

На 01.10.2018г. в СУ „Св.св. Кирил и Методий“ – гр. Брегово беше открита новата 2018/2019 учебна година на Детско полицейско управление (ДПУ) с ръководител г-жа Ирена Стефанова. Гости на събитието бяха инспекторите от Детска педагогическа стая при РУП-МВР гр. Видин, Албена Станиславова и Десислава Таскова, г-жа Лора Сурчелова- МКБПППМН, г-н Фидел Петров- Директор на Дирекция образование към Община Брегово. Обучението на учениците от ДПУ се провежда по програма на МВР в партньорство с Министерството на образованието и науката, Министерството на здравеопазването, Министерството на правосъдието, Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“и Българска православна църква.

 

 
Участие в международен фестивал на УДО "Иван Бърдаров" ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 02 Октомври 2018 08:32

Участие в международен фестивал на УДО "Иван Бърдаров"

На 29.09.2018 г. в гр. Дунавци се проведе Международен фолклорен фестивал "Дунавци пее и танцува", където участие взе и УДО "Иван Бърдаров" гр. Брегово. Откриването на мероприятието бе под звуците на химна на републиката изпълнен тържествено от нашите музиканти. В репертоара на оркестъра бяха включени хора, маршове и песни. За отлично представяне музикантите бяха отличени от организаторите с грамота и плакет.

Представяме Ви едно от изпълненията: https://www.youtube.com/watch?v=shujSgAo3AQ

 
Участие на УДО във Втори фестивал на духовата музика гр. Берковица ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 17 Септември 2018 09:07

Участие на УДО "Иван Бърдаров" във Втори фестивал на духовата музика гр. Берковица

 

На 09.09.2018г. в гр. Берковица се проведе Втори фестивал на духовата музика, в който взе участие УДО "Иван Бърдаров" към СУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Брегово. Нашите възпитаници дефилираха по централната улица до площада на града под звуците на "Ботев марш" и "Бдинци". Музикантите се представиха достойно и на сцената, където изсвириха "Игривата циганка" - дайчово хоро, "Северозападна сюита", "Чичово хоро" и "Искърско хоро". От представилите се оркестри нашият единствено е съставен изцяло от ученици. Да пожелаем и за в бъдеще оркестърът да прославя името на училището ни.

Участието ни можете да проследите на:

https://www.youtube.com/watch?v=Yoe6omIV6F4

 

 
ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА 2018/2019 УЧЕБНА ГОДИНА ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 18 Септември 2018 09:24

ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА 2018/2019 УЧЕБНА ГОДИНА

На 17.09.2018 пред главния вход на училището се състоя тържественото откриване на новата 2018/2019 учебна година. Наред с множеството ученици и техните близки, редица граждани и гости уважиха мероприятието, което започна с тържествен водосвет, отслужен от отец Емил. Специално място в програмата, наситена с множество изпълнения на песни, бе отделено на предстоящите първокласници, които изпълниха старателно подготвени песнички и стихчета. В замяна, малчуганите получиха специални подаръци връчени лично от Народния представител от 5 МИР - г-н Топчиев и от Кмета на община Брегово - инж. Милчо Лалов. Приветсвия от името на Общински съвет Брегово прочете и г-жа Ангелова.

Последно променен на Вторник, 18 Септември 2018 10:27
 
Тържествено завършване на четвъртокласниците ни ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 19 Юни 2018 07:01

Тържествено завършване на четвъртокласниците ни

В истински празник се превърна завършването на четвъртокласниците ни. На умело подготвеното тържество, провело се на 13 юни, заедно с родители, учители и ученици присъстваха г-н Фидел Петров, представител на Община Брегово и г-жа Веселка Асенова, Началник на РУО - Видин.

След кратка проява на мажоретния ни състав, ученици от клуб "Млади възрожденци" заедно с г-н Веков предсатвиха свързаните с историята на България различни кътчета в нашето училище. С различни песни и стихчета се предстваиха и учениците от четвърти клас. С помощта на г-жа Асенова всички ученици оставиха отпечатък на дланите си върху предварително изработен плакат. Той ще остане мил спомен за класния ръководител г-жа Ветония Цветкова, както и за г-жа Венета Ванчева. За награда директора на училището раздаде редица книжки за четене през лятната ваканция. Тържествено бе предствен и новият класен ръководител на класа за предстоящата учебна година - г-н Цветомир Веков.

 

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 4 от 15

Анкета

Какъв домашен любимец имате?
 

Онлайн потребители

В момента има 4 посетителя в сайта

Мигове в нашето училище

9.jpg

Връзки

Featured Links:
EPALE
Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.