Начало

Добре дошли в сайта на СУ "Св.св.Кирил и Методий" гр.Брегово
Участие на УДО във Втори фестивал на духовата музика гр. Берковица ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 17 Септември 2018 09:07

Участие на УДО "Иван Бърдаров" във Втори фестивал на духовата музика гр. Берковица

 

На 09.09.2018г. в гр. Берковица се проведе Втори фестивал на духовата музика, в който взе участие УДО "Иван Бърдаров" към СУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Брегово. Нашите възпитаници дефилираха по централната улица до площада на града под звуците на "Ботев марш" и "Бдинци". Музикантите се представиха достойно и на сцената, където изсвириха "Игривата циганка" - дайчово хоро, "Северозападна сюита", "Чичово хоро" и "Искърско хоро". От представилите се оркестри нашият единствено е съставен изцяло от ученици. Да пожелаем и за в бъдеще оркестърът да прославя името на училището ни.

Участието ни можете да проследите на:

https://www.youtube.com/watch?v=Yoe6omIV6F4

 

 
Тържествено завършване на четвъртокласниците ни ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 19 Юни 2018 07:01

Тържествено завършване на четвъртокласниците ни

В истински празник се превърна завършването на четвъртокласниците ни. На умело подготвеното тържество, провело се на 13 юни, заедно с родители, учители и ученици присъстваха г-н Фидел Петров, представител на Община Брегово и г-жа Веселка Асенова, Началник на РУО - Видин.

След кратка проява на мажоретния ни състав, ученици от клуб "Млади възрожденци" заедно с г-н Веков предсатвиха свързаните с историята на България различни кътчета в нашето училище. С различни песни и стихчета се предстваиха и учениците от четвърти клас. С помощта на г-жа Асенова всички ученици оставиха отпечатък на дланите си върху предварително изработен плакат. Той ще остане мил спомен за класния ръководител г-жа Ветония Цветкова, както и за г-жа Венета Ванчева. За награда директора на училището раздаде редица книжки за четене през лятната ваканция. Тържествено бе предствен и новият класен ръководител на класа за предстоящата учебна година - г-н Цветомир Веков.

 

 
Участие в VIII-та Регионална среща на клубовете „Млади възрожденци“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 14 Юни 2018 06:32

Участие в VIII-та Регионална среща на клубовете „Млади възрожденци“

На 12.06.2018 г. в гр.Видин се проведе VIII-та Регионална среща на клубовете „Млади възрожденци“. На срещата присъстваха г-н Васил Василев – председател на общобългарския комитет „Васил Левски“ , г-жа Веселка Асенова – Началник на РУО-Видин, инж. Огнян Ценков - кмет на гр.Видин, г-н Анжело Методиев - заместник-областен управител на област Видин, както и други гости. Учениците от СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово участваха в програмата с презентация за живота и делото на полковник Стефан Илиев – командир на 15-ти Ломски пехотен полк. Всички членове на клуба получиха от г-н Васил Василев Георгиевски ленти – отличителен знак за героизъм.

 
Награда "Проспериращ млад учител 2018 г." за г-н Цветомир Веков ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 18 Юни 2018 07:18

 

Награда "Проспериращ млад учител 2018 г." за г-н Цветомир Веков

 

На официална церемония на 14.06.2018 г. в музей "Кръстата казарма" Регионалното управление на образованието гр. Видин връчи годишните награди на млади учители от областта - "Проспериращ млад учител 2018 г."

С наградата "Проспериращ млад учител 2018 г.", в категория „Прогимназиален етап“ бе отличен г-н Цветомир Веков, учител по история и цивилизация от СУ "Св. Св. Кирил и Методий" гр. Брегово.

 

 
Лято е! Ваканция здравей! ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 08 Юни 2018 07:28

Лято е! Ваканция здравей!

На 05.06.2018 г. учениците от I, II и III клас на СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово отбелязаха края на учебната 2017/2018 година с училищно тържество под надслов „Лято е! Ваканция здравей!“ . Рецитираха се стихотворения, пяха се песни, играха се танци. Mалчуганите представиха и хумористична драматизация на любимата приказка „Дядо и ряпа“.

На края на тържеството Директорът г-жа Илияна Кръстева връчи удостоверенията за завършен I и II клас на малките ученици , придружено със списък от книжки, които да прочетат през лятото.

Всички задружно посрещнаха началото на лятната ваканция.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 3 от 14

Анкета

Какъв домашен любимец имате?
 

Онлайн потребители

В момента има 6 посетителя в сайта

Мигове в нашето училище

11.jpg

Връзки

Featured Links:
EPALE
Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.