Начало

Добре дошли в сайта на СУ "Св.св.Кирил и Методий" гр.Брегово
Участие в национално младежко събитие "Ние избираме ЗА Европа" ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 06 Ноември 2018 07:51

Участие в национално младежко събитие "Ние избираме ЗА Европа"

С подкрепата на приятелите ни от Информационен център "Европа Директно - Видин", Симона Кръстева  представи училището ни в провелото се във  гр. Велико Търново национално младежко събитие "Ние избираме ЗА Европа". За периода от 30.10. до 01.11.2018 г. младежите участваха в симулация на Съвет на ЕС и заседание на Европейски парламент.

 

 

 

 
Успешно приключи участието на децата от СУ- Брегово в реална работна среда по проект „Ученически практики – Фаза 1“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Понеделник, 29 Октомври 2018 09:07

Успешно приключи участието на децата от СУ- Брегово в реална работна среда по проект „Ученически практики – Фаза 1“

Успешно приключи участието на децата от СУ- Брегово в реална работна среда по проект „Ученически практики – Фаза 1“. Идеята на проекта е да бъде повишен броят на учениците в професионалните училища и адаптиране на професионалното образование и обучение (ПОО) към нуждите на пазара на труда. Чрез мерките по тази операция ще бъдат постигнати следните резултати, така че сътрудничеството между системите на ПОО и бизнеса в България да стане по-ефективно.

Основната цел е подкрепата за практическо обучение, организация и провеждане на ученическите практики и удостоверяване на резултатите чрез допълнителни практики в реална работна среда. Очакваните резултати от проекта ще помогнат за подобряване на връзките между ПОО и бизнеса, ще допринесе и насърчи образованието в областта на инженерните, техническите и природните науки, ще бъдат подобрени практическите умения на ученици за работа в реална работна среда.

Проект BG05M2OP001-2.006-0001 „Ученически практики – Фаза 1“ е съфинансиран от Европейския социален фонд чрез Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“.

 

 
Седмица на четенето в нашето училище ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 23 Октомври 2018 14:29

Седмица на четенето в нашето училище

На 23.10.2018г. в класната стая на II клас стартира Националната седмица на четенето. В мероприятието взеха участие Аня Ангелова – председател на ОбС град Брегово и Анжела Ангелова - родители на ученици от класа. Те четоха любими детски приказки, а след това второкласниците трябваше да разпознаят откази от любими приказки. Всички ученици взеха участие с голям интерес и много се забавляваха.

Г-жа Даниела Петрова - класен ръководител на II клас - изрази своята благодарност на родители, взели участие в събитието.

 
Включване в Маратон на четенето ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 24 Октомври 2018 08:47

Включване в Маратон на четенето

На 23.10.2018год. за поредна година учениците от III клас, с кл. р-тел г-жа Ирена Стефанова, се включиха в традиционния Маратон на четенето. Инициативата премина под наслов „Аз обичам да чета“. На гости ни беше и г-жа Ася Иванова, родител на дете от класа. Тя им прочете нейната любима приказка от детските си години. Децата се потопиха в света на народното творчество. В продължение на час с много желание и ентусиазъм те четоха любими приказки.

 
Посещение на пътуващо читалище "Бащино огнище" ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Вторник, 23 Октомври 2018 09:02

Посещение на пътуващо читалище "Бащино огнище"

На 17.10.2018 г. СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово бе посетено от пътуващото читалище „Бащино огнище“. Всички ученици с интерес разгледаха изложените експозиции, а създателят на читалището Ивайло Шопски ги въведе в атмосферата на възрожденския дух. Особен интерес проявиха малчуганите от II клас, които бяха впечатлени от автентичните облекла и предмети от бита на нашите предци.

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 3 от 15

Анкета

Какъв домашен любимец имате?
 

Онлайн потребители

В момента има 1 посетител в сайта

Мигове в нашето училище

9.jpg

Връзки

Featured Links:
EPALE
Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.