Начало

Добре дошли в сайта на СУ "Св.св.Кирил и Методий" гр.Брегово
СЪОБЩЕНИЕ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Петък, 13 Март 2020 07:41

СЪОБЩЕНИЕ

 

Уважаеми родители,

В условията на епидемично разпространение на COVID-19 в световен план и препоръки от Националния оперативен щаб на територията на Република България, се обръщаме към Вас да следите за здравословното състояние на своето дете и при най-малко съмнение за влошаване на здравето му, то да остане у дома. Потърсите нужната медицинска помощ и известете класния ръководител за отсъствието по телефона или електронен път.

Контактите с учители, класни ръководители и администрация също осъществявайте по телефон или в електронна форма.

Отменят са всички извънкласни и извънучилищни дейности, в това число екскурзии и организирани пърувания до следващо съобщение.

 

БЛАГОДАРИМ ЗА РАЗБИРАНЕТО И СЪДЕЙСТВИЕТО!

 
Възобновяване на учебните занятия ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 11 Март 2020 17:50

Възобновяване на учебните занятия

 

Уважаеми ученици,

от утре, 12.03.2020 година се възобновяват учебните занятия в нормален учебен режим, съгласно седмичното разписание.

Последно променен на Сряда, 11 Март 2020 17:56
 
Шествие в памет 147-тата годишнина от гибелта на Васил Левски ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 20 Февруари 2020 09:42

Шествие в памет 147-тата годишнина от гибелта на Васил Левски

 

На 19.02.2020 г., СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово проведе шествие в памет 147-тата годишнина от гибелта на Васил Левски. В шествието взеха участие ученици, учители, родители и граждани на гр.Брегово. Под съпровода на ученическия духов оркестър „Иван Бърдаров“ , шествието потегли от централния вход на училището, преминавайки през центъра на града и пристигна пред храма „Успение на Пресвета Богородица“, където бе изнесена заупокойна литургия от свещеник. Там, пред паметната плоча на Апостола, Младите възрожденци изпълниха рецитал, посветен на живота и делото му.

 

 
Беседа под надслов „Не на тормоза в училище“ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Четвъртък, 27 Февруари 2020 07:26

Беседа под надслов „Не на тормоза в училище“

 

На 26.02.2020 година в СУ „Св.св. Кирил и Методий“ гр.Брегово бе отбелязан Денят на розовата фланелка. Представители на МКБПППМН към община Брегово изнесоха беседа под надслов „Не на тормоза в училище“ пред учениците от III r IV клас.

 

Инициативата се провежда всяка последна сряда на февруари и води началото си от 2007 г. , когато две момчета в Канада застават зад гърба на свой приятел и съученик, който бил тормозен, защото дошъл на училище с розово поло. Двете момчета купили розови тениски и на следващия ден ги раздали на всички в училище, които дръзват да се включат, а желаещите се оказали много.

 

 
Изнесен открит урок в Регионална библиотека "Михалаки Георгиев" ПДФ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   
Сряда, 19 Февруари 2020 10:10

Изнесен открит урок в Регионална библиотека "Михалаки Георгиев"

На 18 февруари 2020 г. учениците от 6 клас на СУ ,,Св.св. Кирил и Методий‘‘ – град Брегово изнесоха открит урок по повод 147 г. от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски в Регионална библиотека ,,Михалаки Георгиев‘‘ – град Видин. Темата на урока бе ,,Пътят към героизма: животът на Левски преди да стане революционер‘‘, включваща две подтеми - ,,Детството и юношеството на Апостола (1837-1858)‘‘ и ,,Васил Левски като учител (1864-1867)‘‘. В ролята на презентатори на урока влязоха Виктория Панова, Стоян Йонов и Ваньо Захаринков, които по един много занимателен и атрактивен начин представиха пред гостите на библиотеката малко известни факти за живота на Дякона. Освен това учениците от класа, използвайки ресурсите на библиотеката, изработиха и интерактивна книжка, включваща всичко най-важно за живота и делото на Васил Левски, която впоследствие беше подарена на любезните домакини на проявата.

Нашето училище изказва огромни благодарности на Регионална библиотека ,,Михалаки Георгиев‘‘ за предоставените отлични условия за изява на нашите ученици. Уверени сме, че това е само началото на едно ползотворно и дългогодишно партньорство между нашите две институции.


 
« НачалоПредишна123456СледващаКрай »

Страница 3 от 6

Анкета

Какъв домашен любимец имате?
 

Онлайн потребители

В момента има 2 посетителя в сайта

Мигове в нашето училище

9.jpg

Връзки

Featured Links:
EPALE
Електронна платформа за учене на възрастни в Европа

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.